PALVELUt

UUDELLa TASOLLa -valmennuS

Aluksi rohkeasti

aika varaa
44 min
maksuttomaan konsultaatioon
😉

Uudelle Tasolle -valmennus on prosessi, joka tukee ja valmistaa sinut kasvamaan uudelle tasolle siinä tavoitteessa, mitä sinä haluat. Jos et tiedä mitä haluat niin aloitamme siitä. Selkeytämme tavoitteesi The Passion Testin ja Elämäsi Suunnistuksen avulla. Suunnan ja välietappien ollessa kirkkaana kohti tavoitettasi muutamme elämäsi kokonaisvaltaisesti sellaiseksi, että matkasta tulee hauska onnistumisten sarja.

 

Spesifin harjoittelun ja toistojen lisäksi kohdistamme huomiota varsinkin energisoivaan ravitsemukseen ja ruokailutottumuksiin sekä rentoutumiseen, virkistymiseen ja lataavaan uneen.

Kuukauden treenipaketti sisältää tapaamisen/treenin & valmennuksen kerran viikossa + treeniohjelman suunnitelman ja seurannan sekä WhatsApp-tuen.

Elämäsi suunnistus

5-15 henkeä

Kesto: 3 h

Hinta: 1100 € + alv

(voimassa 2021)

+0,55cnt/km suuntaan
pk-seudun ulkopuolella

Hyödyt:

 

 • Oivallat luonnon voimaannuttavan ja tervehdyttävän vaikutuksen

 • Huomaat ryhmäenergian tukevan vaikutuksen

 • Opit tehokkaan menetelmän itsesi johtamiseen matkalla tavoitteisiisi

 • Opit vaikuttavia stressinhallintakeinoja

 • Inspiroidut aloittamaan uuden luontoliikuntaharrastuksen

 

  + osa näistä tai kaikki nämä riippuen siitä mitkä rastit ryhmälle valitaan:

 

 • Tiedostat uskomusten vaikutusta matkallasi ja opit toimivan työkalun niiden muuntamiseen

 • Ymmärrät syvemmin juhlimisen ja irtipäästämisen tärkeät vaikutukset

 • Rohkaistut kulkemaan läpi pelkojesi

 • Opit jakamaan voimavarasi ja tankkaamaan niitä lisää, jotta pääset maaliin asti

 • Tavoitteesi pysyy kirkkaana elämän myrskyissäkin

 • Usko onnistumiseesi vahvistuu, koska näet matkasi selkeänä ”step by step” kokemuksen

Energisoiva luontoliikunta ja itsensä johtamisen taitojen oppiminen yhdistyvät ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. Tässä seikkailussa voimaannut ryhmässä ja saat käytännöllisiä sekä muutosvoimaisia tekniikoita elämäsi suunnan kirkastamiseen. Työpajasta saat mukaasi oman elämänsuunnistuskartan siivittämään kehitystäsi.

Osallistujat pääsevät innostumaan ja inspiroitumaan uuden ja tuoreen elämänsuunnistusmaailman työkaluista. He tutustuvat menetelmän työkalupakin eri välineisiin, joita voivat hyödyntää sekä itsensä että tiiminsä johtamisessa työ- ja yksityiselämässään. Sydänkompassi on työkalupakin yksi tärkeimmistä työkaluista.

 

Osallistujat saavat myös peruskoulutuksen upeaan luontoliikuntalajiin eli suunnistukseen sekä teoriassa että käytännössä. Teoriaosuuden jälkeen suuntaamme ryhmällä metsään suunnistamaan. Vehreän luonnon energisoivassa ympäristössä koetaan ja opitaan uutta ja oivaltavaa johtamistaidoista useilla teemarasteilla. Työpajan päätteeksi osallistujat luovat oman elämänsuunnistuskartan sisältäen päämääriä ja välietappeja. Tämä kartta ohjaa heitä kurssin jälkeenkin ja moninkertaistaa heidän mahdollisuutensa menestyä.

 

Osallistuja hyödyntää ryhmäenergiaa sekä oppii antamaan oman panoksensa ryhmälle, kehittyy tunnistamaan omaa sisäistä ääntään, oppii juhlistamaan elämän onnistumisia ja päästämään irti siirtyäkseen kohti seuraavaa etappia, ymmärtää elämän reitivalintojen mahdollisuudet ja tiedostaa keskittymisen voiman.

THE PASSION TEST

5-40 henkeä

Kesto: 3 h

Hinta: 1100 € + alv

+0,55cnt/km suuntaan
pk-seudun ulkopuolella

Tule mukaan hauskaan ja silmiä avaavaan “Selvitä intohimosi” työpajaan. Käyttämällä yksinkertaista ja tehokasta ’The Passion Test’ prosessia tulet oppimaan:

 • Sinun top 5 intohimoasi – asiat, jotka ovat juuri SINULLE kaikkein tärkeimpiä

 • Kuinka linjata elämäsi näiden intohimojesi mukaan kokeaksesi lisää iloa ja täyttymystä Yksinkertaisia strategioita esteiden ja haasteiden ylittämiseen, mikä mahdollistaa ihanteellisen elämän elämistä

 • Kaavan luodaksesi elämääsi mitä vain itse valitset

 • Salaisuuden, joka takaa intohimoisen, merkityksellisen ja täyttymyksellisen elämän

Hyödyt 

 • Opit menetelmän, jonka avulla voit luoda elämästäsi merkittävästi onnellisemman ja täyttymyksellisemmän.

 • Päätöksentekokykysi nopeutuu ja sen laatu paranee.

 • Ymmärrät luomisprosessin 3-vaihetta, joiden avulla luodaan unelmaelämää

 • Elämääsi tulee lisää selkeyttä.

 • Saat työkaluja, joiden avulla voit aloittaa elämään omanlaista elämääsi vieläkin vahvemmin

Työpajaan kuuluu oivalluttavaa luentoa, inspiroivia tarinoita elävästä elämästä, tilaa keskustelulle sekä tärkeimpänä tehtäviä, jotka johdattavat SINUA syvemmälle elämäsi tarkoitukseen. Työpaja sopii kaikille noin 13-vuotta täyttäneille ja se pidetään suomeksi tai englanniksi ryhmän tarpeiden mukaisesti.

Menetelmän viralliset sivut.

eLÄMÄSI SUUNNISTUS -PÄIVÄ

5-15 henkeä

Kesto 7 h

1900 € + alv

+0,55cnt/km suuntaan
pk-seudun ulkopuolella

Haluatko vauhdilla eteenpäin elämässäsi? Etkö osaa päättää kumpi olisi tärkeämpi Elämänsuunnistus vai The Passion Test? Ota molemmat! 

ENERGIAHOITO

111 €/kerta

1h sis.

haastattelu, hoito ja ohjeet kotiin
 

ensimmäisen kerran 

tutustumistarjous 70€ 

Energiahoidossa kehosi rentoutuu niin syvästi, että se pääsee purkamaan elämän energian virtausta estäviä tukoksia. Olosi paranee kokonaisvaltaisesti ja vapaudut olemaan enemmän sitä aitoa ainutlaatuista itseäsi, mitä oikeasti olet syvällä sisimmässäsi. Hoito toteutetaan sinun tarpeesi mukaisesti.

 

Hoitomuotoina on voimaannuttavaa fyysisen kehon kosketushoitoa, energiakehon puhdistusta ja lataamista sekä tunnekehoa vapauttavaa EFT naputtelua. Olen käynyt Suomen Energiahoitajien sekä Prananadin kursseja.